Wat is de planning?

Noabers is in week 26 2018 gestart met de eerste bouwwerkzaamheden van Dorper Esch. Voor de komende tijd, begin 2019, staat er weer van alles op het bouwprogramma. Er wordt druk verder gebouwd aan het nieuwe wedstrijdbad,  de nieuwe kleedlokalen krijgen steeds meer vorm en er is een tijdelijke entree gemaakt, zodat er aan de nieuwe entree gebouwd kan worden. Eind april is de sporthal aan de beurt voor een grondige renovatie en ook gaat het horeca-gedeelte in het voorjaar op de schop.

Via deze website houden wij u op de hoogte van de voortgang. Houdt ook het tijdelijke twitteraccount @EschBouw, over de renovatie en nieuwbouw van het Dorper Esch, in de gaten.

Blijft Dorper Esch en de Molendijk bereikbaar voor verkeer?

Ja, Dorper Esch blijft bereikbaar en de Molendijk blijft gewoon open voor verkeer. U zult zo weinig mogelijk last van het bouwverkeer hebben. Er wordt een bouwplaats aan de zij- en achterkant van Dorper Esch ingericht. Onder aan deze pagina vindt u een kaartje van de inrichting van het bouwterrein.

Wanneer wordt er gewerkt?

Er wordt van maandag tot en met vrijdag gewerkt, van 7.00 tot 18.00 uur. In het weekend en tijdens nationale feestdagen liggen de bouwwerkzaamheden stil.

Kunnen de hulpdiensten mij nog wel bereiken?

Uw veiligheid staat altijd voorop. Alle panden blijven daarom altijd bereikbaar voor politie, ambulance en brandweer. De brandweer houdt gewoon toegang tot hulpmiddelen als bluskranen en riolering.

Ik heb een vraag of opmerking  over de bouwwerkzaamheden. Bij wie kan ik terecht?

Wij houden u graag op de hoogte van de bouwwerkzaamheden. Als u een vraag heeft, kunt u contact opnemen met de projectleider van Noabers, de heer Weusthof, tel: 0541 554 922. Op deze website houden wij u ook op de hoogte van de voortgang.

Ik heb een vraag over de openingstijden van de sporthal of het zwembad. Bij wie kan ik terecht?

Wilt  u graag weten wanneer het zwembad of de sporthal geopend is, dan kunt u altijd bellen met het sport- & zwemcomplex Dorper Esch op nummer 0541 – 35 53 50.

 

16-218-bouwplaatsinrichting-a1-2018-05-23.jpg
Inrichting bouwterrein Dorper Esch