Buitenzwembad de Kuiperberg

Zwembad Kuiperberg
Tot en met 30 september banenzwemmen.

Reserveren verplicht voor alle leeftijden
Door de coronaregels kunnen tijden en aantal maximale bezoekers wijzigen.
Door weersomstandigheden kunnen we de openingstijden aanpassen.
Andere wijzigingen voorbehouden.

Vanwege de coronamaatregelen moet er wel gereserveerd worden. Reserveren gaat kan via de website www.zwembadootmarsum.nl of via de receptie van Dorper Esch, info@dorperesch.nl
of bel: 0541 – 35 53 50. Douches, kleedruimtes en toiletten kunt u weer gebruiken. Uiteraard gelden ook de algemene coronamaatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand.

Openingstijden 
Hoogseizoen:

Reserveren verplicht voor alle leeftijden. Door de coronaregels kunnen tijden en aantal maximale bezoekers wijzigen. Door weersomstandigheden kunnen we de openingstijden aanpassen. Andere wijzigingen voorbehouden.


Openingstijden Banenzwemmen: 
maandag t/m vrijdag     
07.00 – 10.15 uur

zaterdag en zondag
10.00 – 11.30 uur

Openingstijden Recreatiefzwemmen: 
maandag t/m vrijdag   

zaterdag en zondag 

Net als voorgaande jaren zijn de openingstijden flexibel. 
(Het badpersoneel kan (afhankelijk van de weersomstandigheden) van de reguliere openingstijden afwijke

ps. Wanneer u na reservering onverhoopt toch niet kunt zwemmen, zou u zich dan willen afmelden. Dan kan een andere zwemmer uw plek innemen.

Tarieven:
volwassen (vanaf 18 jaar)        
entree = 4,50              
10 baden = 41,-                   

jeugd van 12 t/m 17 jaar         
entree = 4,-              
10 baden = 36,- 

67+                                          
entree = 4,-               
10 baden = 36,-

kinderen tot 12 jaar                 
entree = 3,-               
10 baden = 26,-

banenzwemmen (blok van 45 min.)   
entree = 2,50     
10 baden = 20,-

Zwembad afhuren voor verenigingen.

De gemeente wil ook sportverenigingen de gelegenheid geven om in het 25-meterbad te trainen. “Dat geldt natuurlijk voor zwemverenigingen, maar ook voor alle andere sporten”, legt Brand uit. “Bijvoorbeeld verenigingen die zaalsport aanbieden, waarvan de leden alvast conditie willen opbouwen. Sportverenigingen die eens op een andere manier sportief bezig willen zijn, zijn van harte welkom. Samen buiten zwemmen kan bovendien ook een leuk alternatief zijn voor een teamuitje, dat in deze tijd ook lastig te organiseren is.”
Sportverenigingen die interesse hebben of meer informatie willen, kunnen hiervoor contact opnemen met sportcomplex Dorper Esch via: via info@dorperesch.nl of bel: 0541 – 35 53 50
(op werkdagen tussen 9.00 – 12.00 en 14.30 – 18.00 uur).

RESERVEREN BANENZWEMMEN: klik hier

Meer informatie over de coronarichtlijnen, maatregelen, activiteiten, tarieven en openingstijden vindt u op de website van de Kuiperberg: https://zwembadootmarsum.nl/

Zwembad Kuiperberg

Zwembad Kuiperberg is een buitenzwembad, prachtig gelegen in het bosrijke stadje Ootmarsum. Een zwembad voor gezinnen, kinderen, vrienden én toeristen. Of je nou komt om baantjes te trekken, bij te komen of gewoon een frisse duik wilt nemen… bij dit zwembad neem je de tijd om te genieten. Ontdek de verschillende zwembaden, glijbanen en duikplanken. Of geniet van het zomerzonnetje op de uitgestrekte ligweide. Met altijd een uitzicht op het prachtige Twente.

Faciliteiten

Zwemmen op de top van Twente… dat kan alleen bij Zwembad De Kuiperberg. Het zwembad is een ideale activiteit voor een dagje weg. En vermakelijk voor iedereen: jong, oud, toerist, vakantieganger én bewoner. 

Zwembad De Kuiperberg beschikt over de volgende faciliteiten:

  • wedstrijdbad met duiktoren
  • peuterbaden
  • recreatiebad met glijbanen
  • beachvolleybalveld
  • speeltoestellen en klimrekken
  • eet-, en drinkgelegenheid
  • facilitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en kleedkamers

Activiteiten 

Niet alleen zwemliefhebbers vinden hun weg naar Zwembad De Kuiperberg… ook andere sportfanaten zie je er regelmatig. Zo maken de lokale jeu de boules-, volleybal, waterpolo en duikvereniging ook gebruik van de locatie.

Zwemvierdaagse 

Al meer dan veertig jaar organiseert Zwembad De Kuiperberg elke zomer een zwemvierdaagse. Een sportief evenement waar zwemplezier centraal staat. De Zwemvierdaagse is leuk voor jong én oud, fanatieke én recreatieve zwemmer. Deelnemers van de zwemvierdaagse zwemmen minimaal vier van de vijf dagen. Kinderen t/m tien jaar zwemmen tien baantjes van 250 meter, vanaf elf jaar zijn dit twintig baantjes. Naast baantjes trekken zijn er in deze week ook genoeg andere activiteiten te doen. Doe mee aan de verschillende spellen of bekijk een van de waterpolowedstrijden. Kortom een heerlijk zwemfestijn voor jong en oud.

Contactgegevens

Zwembad De Kuiperberg 
Stobbenkamp 80
7631 CN Ootmarsum 
T. 0541 – 29 16 16 
info@dorperesch.nl

Meer informatie vindt u ook op www.zwembadootmarsum.nl