Buitenzwembad de Kuiperberg

Goed nieuws! Het vernieuwde openluchtzwembad Kuiperberg in Ootmarsum is per zaterdag 30 mei 2020 weer gefaseerd geopend.

Meer informatie over de coronarichtlijnen, maatregelen, activiteiten, tarieven en openingstijden vindt u op de website van de Kuiperberg: https://zwembadootmarsum.nl/

Zwembad Kuiperberg

Zwembad Kuiperberg is een buitenzwembad, prachtig gelegen in het bosrijke stadje Ootmarsum. Een zwembad voor gezinnen, kinderen, vrienden én toeristen. Of je nou komt om baantjes te trekken, bij te komen of gewoon een frisse duik wilt nemen… bij dit zwembad neem je de tijd om te genieten. Ontdek de verschillende zwembaden, glijbanen en duikplanken. Of geniet van het zomerzonnetje op de uitgestrekte ligweide. Met altijd een uitzicht op het prachtige Twente.

Faciliteiten

Zwemmen op de top van Twente… dat kan alleen bij Zwembad De Kuiperberg. Het zwembad is een ideale activiteit voor een dagje weg. En vermakelijk voor iedereen: jong, oud, toerist, vakantieganger én bewoner. 

Zwembad De Kuiperberg beschikt over de volgende faciliteiten:

  • wedstrijdbad met duiktoren
  • peuterbaden
  • recreatiebad met glijbanen
  • beachvolleybalveld
  • speeltoestellen en klimrekken
  • eet-, en drinkgelegenheid
  • facilitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en kleedkamers

Activiteiten 

Niet alleen zwemliefhebbers vinden hun weg naar Zwembad De Kuiperberg… ook andere sportfanaten zie je er regelmatig. Zo maken de lokale jeu de boules-, volleybal, waterpolo en duikvereniging ook gebruik van de locatie.

Zwemvierdaagse 

Al meer dan veertig jaar organiseert Zwembad De Kuiperberg elke zomer een zwemvierdaagse. Een sportief evenement waar zwemplezier centraal staat. De Zwemvierdaagse is leuk voor jong én oud, fanatieke én recreatieve zwemmer. Deelnemers van de zwemvierdaagse zwemmen minimaal vier van de vijf dagen. Kinderen t/m tien jaar zwemmen tien baantjes van 250 meter, vanaf elf jaar zijn dit twintig baantjes. Naast baantjes trekken zijn er in deze week ook genoeg andere activiteiten te doen. Doe mee aan de verschillende spellen of bekijk een van de waterpolowedstrijden. Kortom een heerlijk zwemfestijn voor jong en oud.

Contactgegevens

Zwembad De Kuiperberg 
Stobbenkamp 80
7631 CN Ootmarsum 
T. 0541 – 29 16 16 
info@dorperesch.nl

Meer informatie vindt u ook op www.zwembadootmarsum.nl