AquaSporten

Bij Sportcomplex Dorper Esch kun je Aquasporten!
De keuze bestaat uit AquaFitness of AquaSpinning.

AquaFitness

Actief en verfrissend!

Zie jij bewegen in het water als een échte workout? Dan is AquaFitness zeker iets voor jou. Het brengt je lichaam op een verantwoorde manier in optimale conditie!
AquaFitness is lopen in diep water. Er wordt gebruik gemaakt van een drijfgordel, een zogenaamde wet- belt. De wet- belt zorgt ervoor dat je zonder veel moeite rechtop in het water dobbert. Zo kun je wandelen, langlaufpassen maken, maar ook een sprintje trekken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur worden alle spiergroepen aan de hand van verschillende oefeningen getraind: kuiten, dijen, armen, borst, buik en billen komen aan de beurt. De weerstand van het water helpt de spieren nóg sterker te worden.

Voor wie
AquaFitness is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Spierpijn van de gewone fitness? Doe dan mee met AquaFitness, want op deze manier kun je doorgaan met trainen zonder het risico op overbelasting.

U koopt 10 lessen en u krijgt 13 weken om de lessen te gebruiken.

WANNEER TARIEVEN
Dinsdag 10.00 – 10.45 uur 10 lessen € 54,70
Donderdag 18.30 – 19.15 uur 10 lessen 65+ € 47,35
Vrijdag 10.00 – 10.45 uur
Proefles € 1,80

U betaalt éénmalig € 8,50 borg voor de polsband.
Bij verlies s.v.p. direct melden.

AquaSpinning

Een verfrissende totale body work-out!

Wil je je conditie opbouwen en verbeteren, je spieren versterken en vet verbranden? Dan is AquaSpinning echt iets voor jou!
AquaSpinning is conditietraining op een fiets (spinningbike) onder begeleiding van een gediplomeerde zweminstructeur. Tijdens deze verfrissende training worden verschillende sta- en zithoudingen gecombineerd met voor- en achteruit trappen. Buik, borst rug, schouders, armen en benen worden getraind,  alle spiergroepen worden dus aan het werk gezet!

Voor wie
AquaSpinning is voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook voor ouderen is aquaSpinning een prima vorm van bewegen, omdat er, net als bij zwemmen, minder kans is op blessures. Je hoeft trouwens niet goed te kunnen zwemmen, want de fiets staat in ondiep water. 

Wilt u een proefles meedoen dan even melden aan de receptie want vol is vol.

U koopt 10 lessen en u krijgt 13 weken om de lessen te gebruiken.

WANNEERTARIEVEN
Maandag10.00 – 10.45 uur10 lessen€ 58,45
10 lessen 65+€ 51,05
Woensdag09.15– 10.00 uur
Proefles€ 1,80
Donderdag20.15 – 21.00 uur

U betaalt éénmalig € 8,50 borg voor de polsband.
Bij verlies s.v.p. direct melden.