Kunstenares Kim Grote Punt en basisschooljeugd beschilderen Dorper Esch

De tijdelijke, saaie, afscheidingswand die voor de bouwwerkzaamheden in sport- & zwemcomplex Dorper Esch is geplaatst, wordt op dinsdag 23 oktober omgetoverd tot een echt kunstwerk. De Denekampse kunstenares Kim Grote Punt gaat samen met 30 basisschoolkinderen uit Denekamp de wand beschilderen.

Kinderen van groep 6, 7 en 8 van basisscholen uit Denekamp zijn uitgenodigd om mee te doen aan het kunstspektakel. Daar moeten ze wel wat voor doen. De kinderen worden uitgedaagd een kleurplaat, die uitgedeeld wordt op de scholen (en hieronder te downloaden), zo mooi mogelijk te maken door deze te beschilderen, te kleuren, knippen of te beplakken. Het kunstkleurwerk kan ingeleverd worden tot vrijdag 19 oktober aan de balie van het zwembad. Kunstenares Kim zoekt de mooiste kleurplaten uit. De winnaars mogen niet alleen helpen de wand te beschilderen, ze mogen ook de hele dag gratis zwemmen in Dorper Esch!

Het is sowieso leuk om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd. Alle kinderen die de kleurplaat inleveren, krijgen een bon waarmee ze voor slechts € 2,50 kunnen zwemmen in het zwembad op 23 oktober.

10 kinderen van groep 6 zullen dinsdag 23 oktober van 13-14 uur Kim helpen met schilderen.
10 kinderen van groep 7 zullen dinsdag 23 oktober van 14-15 uur Kim helpen met schilderen.
10 kinderen van groep 8 zullen dinsdag 23 oktober van 15-16 uur Kim helpen met schilderen.

Kleurwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *