Partijen bezig met uitwerken plan Dorper Esch

De gemeente Dinkelland heeft vier partijen geselecteerd die hun plannen verder mogen uitwerken voor de nieuwbouw en renovatie van het sport- en zwemcomplex Dorper Esch. De zogenaamde offertefase geeft de partijen enkele maanden de tijd om hun plannen in kaart te brengen. Het plan moet 4 december ingediend zijn bij de gemeente.

Offertefase

De verschillende partijen kunnen in de offertefase op 3 verschillende momenten vragen stellen aan de gemeente Dinkelland over de uitgangspunten waar de renovatie en nieuwbouw aan moet voldoen. Ook kunnen de partijen in deze fase op afspraak het huidige Dorper Esch bezoeken en bekijken. Op 4 december sluit de offertefase en in de weken daarna worden de plannen door de gemeente beoordeeld. De voorlopige gunning staat gepland voor december 2017, de definitieve gunning is in januari 2018.

Planning
Na de definitieve gunning werkt de contractpartij het voorlopige ontwerp uit tot definitief ontwerp met bijbehorend bestekplan. De planning is dat in de zomer van 2018 de bouwwerkzaamheden starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s