Infoavond aanbesteding Dorper Esch goed bezocht

De informatieavond over de aanbesteding van sport- en zwemcomplex Dorper Esch is dinsdagavond 4 april goed bezocht. In totaal waren er elf partijen aanwezig, zowel lokale partijen als bedrijven verder uit het land. De avond werd georganiseerd door de gemeente Dinkelland als extra dienstverlening voor geïnteresseerde partijen.

Investeren in Dinkelland
Wethouder Brand was aanwezig om iedereen te verwelkomen. “Wij vinden het goed om te zien dat zowel lokale partijen als bedrijven uit andere plaatsen in Nederland aanwezig zijn op deze avond over de aanbesteding van de Dorper Esch. Voor een gemeente als Dinkelland is dit een grote aanbesteding en een grote investering in onze mooie gemeente. Wij hopen dat partijen hun krachten bundelen, kansen benutten en zich inschrijven voor de aanbesteding.”

Selectie en gunning
De gemeente gaf een presentatie over de aanbesteding en wees op de gevraagde kerncompetenties. Er was voor de aanwezigen volop gelegenheid om vragen te stellen. De aanbesteding, die gebaseerd is op het Design & Build principe, bestaat uit twee fasen: selectie en gunning. Alle geïnteresseerde partijen kunnen zich tot 1 mei a.s. inschrijven. In de eerste fase worden ten hoogste vijf partijen geselecteerd.
Geïnteresseerde partijen kunnen alle informatie rond de aanbesteding Dorper Esch vinden op www.negometrix.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s