Goede voortgang Dorper Esch

De gemeente werkt aan een Programma van Eisen voor Dorper Esch in nauw overleg met de zorgpartners, het personeel en gebruikers. De aankondiging van de aanbesteding volgt eind maart.

‘In het Programma van Eisen wordt beschreven aan welke eisen het complex moet voldoen, welke functies aanwezig moeten zijn en welke prestaties worden verlangd. Waar mogelijk proberen we tegemoet te komen aan de wensen van de diverse doelgroepen, zolang die passen binnen het taakstellend budget. Zo wordt ook samen met de gebruikers nagedacht over de toekomstige invulling van de horeca in Dorper Esch. Door deze constructieve overleggen, maken we grote stappen vooruit’, aldus wethouder Benno Brand.

Aanbesteding
Het Programma van Eisen is een belangrijk document, omdat partijen in de aanbesteding hun ontwerp hierop moeten baseren. De aanbesteding wordt eind maart bekendgemaakt, waarna iedereen zich als gegadigde kan aanmelden. Op basis van een voorselectie wordt bepaald welke gegadigden tot inschrijving worden uitgenodigd. Voor alle belangstellende partijen wordt na de aankondiging een informatieavond georganiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s